Menu Schade melden
Schaatsers op de schaatsbaan in het Olympisch Station kunnen tijdens deze koude winterdagen letterlijk en figuurlijk de coolste selfie maken op de ‘bigger things’-Mupi van Samsung en KPN.    
Het Olympisch Stadion in Amsterdam is deze winter het toneel van de ‘coolste baan van Nederland’. Samsung en KPN zijn fan van schaatsen en trekken daarom hun Buitenreclame-special uit december door naar het ijs: ze laten schaatsminnend Nederland hun coolste selfie maken en versturen via de interactieve Mupi die eerder de features van de Galaxy Note 8 onder de aandacht bracht.
 
Samsung en KPN lieten voorbijgangers in de aanloop naar Kerstmis, aan de hand van het motto ‘Wish Bigger Things’, grootse wensen en warmende boodschappen opstellen in de stijl van de Galaxy Note 8 en versturen via de objecten van JCDecaux. Voorbijgangers konden een foto van zichzelf maken en een leuke kerstwens aanbrengen op de witruimte onder het beeld. Deze wensfoto konden zij vervolgens per mail eenvoudig doorsturen naar een goede vriend of vriendin.

Ook een coole selfie maken? Dat kan tot eind februari op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
 

Published in Voor adverteerders, about #Samsung, #KPN, #Special, #Innovate