Menu Schade melden
Wish bigger things! Samsung en KPN laten voorbijgangers grootse kerstwensen delen met vrienden of familie via een Buitenreclame-Special bij JCDecaux in 5 grote steden.
Het einde van het jaar is een periode waarin liefdevolle kerstwensen en grootse voornemens voor het nieuwe jaar centraal staan. Samsung en KPN laten voorbijgangers daarom aan de hand van het motto ‘Wish Bigger Things’ grootse wensen en hartverwarmende berichten opstellen in de look and feel van de Galaxy Note 8 en versturen via de Abri’s van JCDecaux.
 
De Buitenreclame-exploitant installeerde hiertoe een digitaal scherm en een camera in diverse Abri’s en Mupi’s. Voorbijgangers kunnen zo een foto van zichzelf maken in klassieke polaroid-stijl en een leuke kerstwens aanbrengen op de witruimte onder het beeld. Deze speelse wensfoto is vervolgens eenvoudig per mail door te sturen naar een goede vriend of vriendin.
 
‘Bigger Things’ staat de Samsung Galaxy Note 8 op het lijf geschreven. Het apparaat staat bekend om zijn uitzonderlijk goede dual camera, grote Infinity Display van maar liefst 6.3 inch en andere moderne features, zoals de S Pen: uitermate geschikt voor het personaliseren van kerst- of andere wenskaarten!

Het gelegenheidsduo Samsung en KPN wil, onder meer deze OOH-campagne, stimuleren dat mensen zich vrij kunnen voelen om groots te dromen en het onmogelijke mogelijk te maken. Ze nodigen de doelgroep dan ook uit berichten en beelden op social media te delen met de hashtag #dowhatyoucant.
 
Deze digitale OOH wensen-Special is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung, KPN en JCDecaux en is tot en met 26 december te zien in de buurt van verschillende KPN-stores in Amsterdam (Rembrandtplein), Rotterdam (Coolsingel), Potterstraat (Utrecht), Den Haag (Herengracht) en Groningen (Grote Markt). 
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate, #Samsung, #KPN