Menu Schade melden
Samsung introduceert een nieuwe smartphone met een uitzonderlijk groot beeldscherm en pakt bij JCDecaux uit met de grootste Mupi’s ooit! 

Hoe presenteer je op een leuke en spot-on wijze dat je nieuwste model smartphone een XXL-beeldscherm heeft waar de kwaliteit van afspat? Samsung weet het antwoord en pakt voor de ‘Big Welcome’ van de Galaxy S6 edge+ uit met een buitenreclamecampagne met de grootste Mupi’s die ooit in Nederland op straat te zien zijn geweest.

Voorbijgangers kunnen de XXL-Mupi’s de komende anderhalve week tegen het lijf lopen in het centrum van Rotterdam en Utrecht. De vrijstaande reclamepanelen zijn zodanig vergroot dat de uiting van Samsung maar liefst 2,5 meter groot is.

De gigantische Mupi’s belichamen de Samsung Galaxy S6 edge+, die met zijn 5,7 inch quad HD-display beschikt over een scherm dat maar liefst 0,6 inch groter is dan dat van zijn voorganger. Hiermee biedt Samsung gebruikers een nog uitzonderlijker mobile beleving van films en games.

De XXL-Mupi’s zijn in Rotterdam te vinden op de volgende locaties: Beursplein, Korte Hoogstraat en Van Oldenbarneveltstraat. In Utrecht staan ze op Vredenburg, de Neude en Achter Clarenburg.

De Buitenreclamespecial duurt tot en met 15 september en is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung, Cheel (concept), buitenreclame-exploitant JCDecaux (uitvoering), Starcom en Vivaki.

Cheel laat met deze Special voor Samsung maar weer eens zien hoe leuk buitenreclame is. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Met deze ‘Big Welcome’ slaat Cheel een leuke brug tussen het grote beeldscherm en de XXL-Mupi. Samsungs uitingen vallen nu nog meer op dan normaal, want voorbijgangers zien ineens een object dat ruim boven de mensenmassa uittorent. Bart de Vries  Commercieel Directeur JCDecaux Nederland
 

Published in Voor adverteerders, about #Samsung, #Special, #Innovate