Menu Schade melden
De liefde werd weer breed uitgedragen tijdens de Amsterdamse Gay Pride Canal Parade. T-Mobile deed dit op geheel eigen wijze door vrienden voor één dag te laten trouwen in een speciale huwelijks-Abri van JCDecaux. 

T-Mobile gelooft in de kracht van liefde en vriendschap en het recht voor iedereen om zelf te kiezen met wie hij of zij deze wil delen. De telecomprovider nodigde afgelopen zaterdag de honderdduizenden bezoekers van de Amsterdamse Gay Pride Canal Parade uit om voor één dag te trouwen met een vriend of vriendin om zo te laten zien dat ze daar hetzelfde over denken.

Het thema van de botentocht was dit jaar ‘Share’, met het motto ‘Deel de liefde, houd van de verschillen’. In aansluiting daarop riep T-Mobile passanten op een trouwfoto te maken in de trouwkapel bij de speciale huwelijks-Abri van Buitenreclame-exploitant JCDecaux. Deelnemers deelden hun foto van dit gelukkige moment massaal online onder de hashtag #SHARELOVE. Voor een extra huwelijkssausje versierde JCDecaux de Abri voor de talloze gelegenheidskoppels op uitbundige wijze met onder meer een roze loper en een grote bloemenboog.

Deze Buitenreclamespecial bij halte Prinsengracht op de Utrechtsestraat in Amsterdam was alleen zaterdag 1 augustus te zien en is het resultaat van een samenwerking tussen T-Mobile, Etcetera, Kinetic, Mediacom en JCDecaux.

Benieuwd naar de trouwfoto’s? Bekijk de beelden van de 636 gesloten huwelijken op www.marryafriendforaday.nl

 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate, #Amsterdam