Menu Schade melden
Benieuwd welke superheld er diep van binnen in jou schuilt? Kom er achter in de Magic Mirror-Abri voor de film Batman v Superman: Dawn of Justice.
 
In iedereen schuilt wel een superheld. Iedereen heeft toch wel eens, terwijl hij wegdroomde in de avondspits, in gedachten door grote steden gevlogen, op jacht naar gespuis? Of gefantaseerd over een heldenpak met de hoofdletter S onder zijn overhemd, klaar om de wereld tegen het kwaad te beschermen?

Daarom maakt Warner Bros. het deze week met een interactieve Buitenreclame-Special voor de Nederlandse première van de film Batman v Superman: Dawn of Justice mogelijk uit te vinden welke van deze twee oorspronkelijke striphelden bij jou naar boven zou kunnen komen borrelen: Batman of Superman?
 
JCDecaux heeft voor deze lanceringscampagne Abri’s op het Rembrandt- en Leidseplein in Amsterdam omgebouwd tot Magic Mirror-Abri. Voorbijgangers en ov-reizigers kunnen hierin door middel van een interactief digitaal scherm een foto van zichzelf maken en het resultaat transformeren tot ofwel Batman, ofwel Superman. De foto's zijn vervolgens te mailen naar een privé-adres: om later te posten op social media of voor in het plakboek natuurlijk. Nieuws en alle posts met betrekking tot deze film zijn online te volgen via de hashtags #WHOWILLWIN en #BATMANVSUPERMAN.
 
Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen,  in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema.
 
Deze Buitenreclame-Special is tot en met 29 maart te zien op straat en is het resultaat van een samenwerking tussen Warner Bros., Vizeum, Posterscope en JCDecaux. 
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate