Menu Schade melden
Een Abri op het Leidseplein was onlangs het toneel van een testcentrum voor smartphonecamera’s, met de nieuwe Samsung Galaxy S7 in de hoofdrol.

De nieuwe Samsung Galaxy S7 heeft de beste camera van dit moment. Om dat te bewijzen werd onlangs een Abri op het Leidseplein bij de drukste tramhalte van Nederland omgebouwd tot smartphonecamera-testcentrum. Deze uitdagende Buitenreclame-special vormde de aftrap van de introductiecampagne rondom de Galaxy S7, die Cheel als het vast bureau van Samsung ontwikkelde.

Bij de Abri konden voorbijgangers met zowel hun eigen smartphone als met de Galaxy S7 foto’s maken van onder meer een prachtige zonsondergang om vervolgens de resultaten met elkaar te vergelijken. Dat bezitters met een oudere Samsung smartphone ontdekten hoe uitmuntend de camera van de S7 is, lag in de lijn der verwachtingen. Verrassender was het voor bezitters van alle andere merken smartphones, die stuk voor stuk moesten toegeven dat ook hun camera niet is opgewassen tegen die van de Galaxy S7.
 
Om dit smartphonecamera-testcentrum mogelijk te maken, plaatste Buitenreclame-exploitant JCDecaux in de Abri een digitaal scherm dat diverse beelden toonde. De camera van de in de Abri geplaatste Galaxy S7 was gericht op het digitale scherm en door passanten te bedienen via een touchpanel. Een kader op de Abri gaf aan waar deelnemers hun eigen telefoon dienden te plaatsen om een foto te maken als vergelijkingsmateriaal.

Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung, Cheel, Starcom, Vivaki en JCDecaux en was op straat te zien tot en met 15 maart.
 


 

Published in Voor adverteerders, about #Samsung, #Amsterdam, #Special, #Innovate