Menu Schade melden
Met een sfeervol bestickerde Abri biedt Cirque du Soleil voorbijgangers op het Damrak in Amsterdam een voorproefje van de mysterieuze show Amaluna.
Wie benieuwd is naar hoe het er op het mysterieuze eiland Amaluna aan toe gaat, kan alvast terecht op het Damrak in Amsterdam. Cirque du Soleil geeft voorbijgangers hier met een fraai bestickerde Abri van JCDecaux namelijk een voorproefje op de gelijknamige indrukwekkende circusvoorstelling.  

Op de rondom bestickerde Abri is onder meer de beeltenis van Miranda te zien, een van de hoofdrolspelers in Amaluna, die tijdens de show een imposante balanceer-act uitvoert.
Het eiland Amaluna is het toneel van een episch liefdesdrama tussen de jong volwassen dochter van koningin Prospera en een dappere jonge aanbidder. De liefde tussen de twee wordt danig op de proef gesteld. Cirque du Soleil voert Amaluna op van 17 maart tot en met 1 mei 2016, naast de Amsterdam Arena.  Tickets zijn verkrijgbaar via cirquedusoleil.com/amaluna.

Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen Cirque du Soleil, Y Media Generation en JCDecaux en is op straat te zien tot en met 15 maart. 
 
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate