Menu Schade melden
Het ijsmerk Magnum bestaat 25 jaar en viert dat in Nederland door gratis ijs uit te delen in een Abri van JCDecaux.

JCDecaux heeft ter ere van de 25ste verjaardag van ijsmerk Magnum een Abri op de Dam in Amsterdam gedecoreerd. Om zijn verjaardag te vieren nodigt Magnum inwoners en bezoekers van de hoofdstad uit om een eigen Magnum te creëren. Zo is op het affiche in de Abri is een enorme  Magnum te zien. Deze magnum ziet er echter net iets anders uit dan normaal. De ijsco is bedekt met munten, Magnum-Coins welteverstaan. Passanten kunnen zo'n munt van de Abri pakken om vervolgens tegen inlevering in het eveneens aan de Dam gelegen warenhuis De Bijenkorf gratis een Magnum te personaliseren.

Magnum bereikt zijn fans op straat via het stadsmeubilair van JCDecaux, dat een Abri rondom volledig heeft bestickerd in Magnum-stijl en heeft voorzien van diverse uitnodigingen een munt van de Abri te pakken. Onder de bankjes in het wachthuisje ligt een Magnum-vloer en de bankjes zelf wekken door hun versiering de indruk luxe loungestoelen te zijn.

De gelukkige munteigenaren kunnen een 'kale' Magnum van begin af aan opbouwen. Dus; eerst dippen in vloeibare witte, melk of pure chocolade. Dan bestrooien met toppings naar keuze, om er  vervolgens nog wat sierlijke streepjes chocoladesaus losjes overheen te schenken. Zo ontstaan robuust uitziende chocolade-Magnums maar ook fleurige ijsco's die er uitzien als ware kunstwerkjes; bijna zonde om op te eten.

Passanten waren op de eerste campagnedag zichtbaar enthousiast over de actie van Magnum en de munten waren dan ook binnen een mum van tijd van de Abri gepakt. Dit betekende niet dat het snel over was met de pret. Toen de munten in de Abri op waren, deelde een feestelijke geklede Magnum-hostess nog vele coupons uit op straat.

Nieuwe munten zijn ook vandaag (22 mei) nog te vinden in de Abri en de decoratie blijft tot 28 mei te zien.

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate