Menu Schade melden
De huidige warmte wordt nóg leuker gemaakt door JCDecaux en Cornetto: tijdens het wachten op de bus kun je deze week genieten van een lekker verkoelend ijsje!

OV-reizigers in Utrecht kunnen voor de broodnodige verkoeling de komende dagen terecht in een Abri van Buitenreclame-exploitant JCDecaux. Naar een creatief idee van Kinetic heeft JCDecaux namelijk samen met Unilever een zomerse Special voor Cornetto ijs opgezet.

In een Abri op de Utrechtse Neude heeft JCDecaux een in het oog springende verkoopautomaat van Cornetto geïnstalleerd, waar voorbijgangers een befaamde ijshoorn kunnen halen. De Abri is verder in opvallende kleuren aangekleed met een volledige bestickering.

Met door het KNMI voorspelde temperaturen van tot wel 36 graden wordt de Utrechtse reiziger deze week door Cornetto op zijn wenken bediend. Voor slechts één euro kun je een heerlijk ijsje uit deze koele automaat krijgen! Deze Special laat maar weer eens zien hoe leuk Buitenreclame kan zijn. Bart de Vries Commercieel Directeur JCDecaux Nederland

“Ik heb overigens nog wel een tip voor de ijsliefhebbers", gaat Bart de Vries verder. "Check even op het informatiebord hoe lang het duurt tot de bus komt: ijsjes worden in de bus niet altijd op prijs gesteld.”

Deze Buitenreclame-special is het resultaat van een samenwerking tussen Unilever, Mindshare, Kinetic en JCDecaux en is op straat te zien tot en met 7 juli.


 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Utrecht, #Innovate