Menu Schade melden
Ov-reizigers beleven tijdens het wachten op de tram hoe het is om in het sneeuwrijke Oostenrijk van de piste te glijden. Met een Special bij JCDecaux biedt het Oostenrijks Toeristenburo voorbijgangers een enerverende ski-experience in een 360˚ piste-Abri.
Het Oostenrijkse skiseizoen is begonnen: de afgelopen week is er een flink pak sneeuw gevallen en zijn een aantal gebieden eerder opengegaan! Een dik pak sneeuw laat in Nederland nog even op zich wachten, maar voor wie dat geduld niet kan opbrengen en toch graag de latten wil onderbinden, moet deze week in Amsterdam zijn. Het Oostenrijks Toeristenburo biedt voorbijgangers hier namelijk een bijzondere ski-experience in een 360˚ piste-Abri.
 
Buitenreclame-exploitant JCDecaux bestickerde hiertoe twee Abri’s en gaf deze wachthuisjes de look and feel van de Oostenrijkse Alpen. Op een digitaal scherm in de Abri staat een skiër op een zonovergoten dag op het punt om met zijn vrienden de brede piste af te dalen. Voorbijgangers kunnen met de groep mee-skiën door de knoppen in de Abri te gebruiken en vanuit het perspectief van de skiër de omgeving te bekijken voor een enerverende en spannende 360˚ ski-experience.
 
Naast deze bijzondere Buitenreclame-Special rijdt vanaf 14 november een maand lang een volledig bestickerde tram rond in Amsterdam. Deze Total View Tram rijdt vrijwel dagelijks op een andere lijn door het centrum van de hoofdstad.

Deze Special is het resultaat van een samenwerking tussen het Oostenrijks Toeristenburo, The Gentlemen Creatives, Mediacom, Kinetic en JCDecaux en is tot en met 22 november te zien op het Rembrandtplein en op de Nieuwezijds Voorburgwal, bij Magna Plaza, in Amsterdam. 
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Amsterdam, #Innovate