Menu Schade melden
Samsung heeft een nieuwe stofzuiger op de markt gebracht met extreme zuigkracht. Om dat aan te tonen pakt Samsung op het Binnenwegplein in Rotterdam extra uit.

Om het winkelend publiek een voorproefje te geven van de zuigkracht van het nieuwe huishoudelijke apparaat heeft de elektronicagigant zijn Motion Sync-stofzuiger op een Mupi van JCDecaux geplaatst. In de Mupi zit vanzelfsprekend een affiche voor de stofzuiger, maar zoals gewoonlijk maakt het affiche zo nu en dan plaats voor een andere poster. Zo ver laat de Motion Sync het echter niet komen…

Als Samsungs affiche bijna verdwenen is, komt de power van de Motion Sync tot z’n recht en zuigt de stofzuiger met al zijn kracht de poster terug in het zicht, met veel positieve reactie van voorbijgangers als gevolg.

Door deze campagne te voeren op een centrale plek in de stad, met elektronicawinkels op een steenworp afstand van de Mupi, speelt Samsung in op de mogelijke behoefte van het winkelend publiek. Dit is geheel in lijn met de visie van JCDecaux: media where it matters.

Deze campagne is te zien tot 12 juni.

Published in Voor adverteerders, about #Samsung, #Special, #Innovate, #Rotterdam