Menu Schade melden
Met verlichte en reflecterende branding weet Scotch & Soda zijn Total View Tram zowel overdag als in de avond vol in de spotlights te zetten.
Scotch & Soda tilt tramreclame in Amsterdam naar een hoger niveau. Met opvallende bodemverlichting, verlichte branding op de zijkant van het voertuig én reflecterende gouden letters beschikt de tram van Scotch & Soda over bijzondere features die zorgen voor extreme attentiewaarde. Door de verlichte elementen springt de tram zowel overdag als in de avond nog meer in het oog.
 
Voor deze Buitenreclame-Special op een Total View Tram installeerde JCDecaux diverse door Scotch & Soda ontworpen artworks. Aan de onderzijde van het voertuig is speciale bodemverlichting te zien, waardoor de tram lijkt te zweven en futuristisch oogt. Ook bracht JCDecaux vier keer verlichte branding aan, hoog op de zijkanten van de tram. Deze lichtbronnen zorgen ervoor dat de tram van Scotch & Soda met name in de avonduren een extra sterke aantrekkingskracht heeft en werkelijk onmisbaar is voor passanten.
 
Tot slot prijkt op de zijkant van het voertuig in gouden reflecterende letters onder meer de tekst ‘Amsterdam Couture’. Deze tekst weerspiegelt overdag het zonlicht en is hierdoor extra goed te lezen.
 
De verlichte tram van Scotch & Soda rijdt tot en met 18 december dagelijks op een andere tramlijn in Amsterdam.
 

 

Published in Voor adverteerders, about #Total View Tram, #tramreclame, #Special, #Innovate