Menu Schade melden
Nu diverse Britse hitseries via BBC First beschikbaar zijn voor Nederlandse tv-kijkers laat de zender hier actief zijn gezicht zien. En wel met trambestickering bij JCDecaux.

Wolf Hall, Silent Witness, The Musketeers, Burton and Taylor en Last Tango in Halifax… stuk voor stuk populaire series van over het Kanaal en tot voor kort niet beschikbaar voor de Nederlandse seriefanaat.

Maar die tijd is voorbij! BBC First, die deze hits onder zijn hoede heeft, heeft namelijk voet gezet op Nederlandse bodem en dus kan voortaan heel Nederland afstemmen op eersteklas originele Britse drama- en comedyseries. Serieminnend Nederland heeft hiermee de primeur: andere landen volgen pas later.

Om zowel de series als het commerciële kanaal van de British Broadcasting Corporation onder de aandacht te brengen, zet de zender momenteel als een van de eerste adverteerders tramreclame van JCDecaux in. De Buitenreclame-exploitant heeft recent de aanbesteding voor trambestickering in Amsterdam gewonnen en inmiddels zijn de eerste campagnes live.

Tramreclame is een uiterst geschikte vorm van Buitenreclame-inzet om je als nieuwkomer in de kijker te spelen en jezelf impactvol te presenteren aan een breed publiek. BBC First is nu via JCDecaux vier weken lang dominant aanwezig in het straatbeeld van de hoofdstad en laat in die tijd een miljoenenpubliek zien dat deze topseries voortaan ook in Nederland te bekijken zijn. Op de tram zijn verschillende beelden uit de series te zien, zodat mensen een indruk krijgen van het aanbod. De hoofdstad is, met jonge cultuurliefhebbers die op de troepen vooruitlopen, een logische plek om zo’n fraaie brandingcampagne te beginnen. Bas van den Hoogen  Managing Director Posterscope Nederland,
organiseerde namens BBC First de Nederlandse campagne

De series, voorzien van Nederlandse ondertiteling, zijn sinds 16 mei exclusief te zien via het basispakket Interactieve TV van KPN. De campagne is het resultaat van een samenwerking tussen Posterscope, Vizeum en JCDecaux.

Meer informatie over het aanbod van BBC First is te vinden op de website van BBC Europe.

Published in Voor adverteerders, about #Campagne, #Total View Tram, #tramreclame