Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Capelle. Forensenstad.

Capelle aan den IJssel ligt schouder aan schouder met Rotterdam en is met deze stad dan ook nauw verbonden. De gemeente, die een kleine 70.000 inwoners telt, is onderdeel van het samenwerkingsverband stadsregio Rotterdam én Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Met deze voor Nederland twee uitzonderlijk grote steden in de nabijheid is Capelle, met de snelwegen A20 en A16 als afbakening, een forensenstad bij uitstek. 

JCDecaux is in Capelle vertegenwoordigd met twee Buitenreclame-typen: Abri’s en Mupi’s. Deze laatste zijn vrijstaande reclamedragers en te vinden langs drukke verkeersaders en in voetgangersgebieden. Zo treft u deze objecten in Capelle aan langs de Capelseweg, de Slotlaan en de Abram van Rijckevorselweg, maar ook op het Slotplein en op de Reigerlaan. Onze Abri’s zijn onder meer te vinden aan de Kerklaan, bij metrostation Capelle Centrum en het daarnaast gelegen winkelcentrum De Koperwiek. 
 
Kortom: de Buitenreclame-objecten van JCDecaux staan dusdanig gepositioneerd dat de affiches gegarandeerd in het oog springen van de inwoners van Capelle.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Capelle aan den IJssel en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux zijn dusdanig gepositioneerd dat de affiches gegarandeerd in het oog springen van de inwoners van Capelle
Zoë van Holland Account Manager