Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Capelle aan den IJssel


Het bereik van al uw campagnes vergroten en tegelijkertijd een sterk imago creëren? JCDecaux is dé expert op het gebied van buitenreclame en stadsmeubilair! Bekijk onze verschillende mogelijkheden en ontdek de advertentievorm die bij u past. 


Adverteren in Capelle met impact


Buitenreclame is een zeer effectief middel om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroepen. Uw advertenties zijn op opvallende plekken zichtbaar, waardoor uw marketingboodschap op een impactvolle manier wordt overgebracht. Zo zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw merk herkennen én meer vertrouwd raken. 

De voordelen van adverteren in Capelle

Nieuwsgierig naar alle voordelen van out of home advertising? Bekijk snel wat buitenreclame voor u kan betekenen. 

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Een groot voordeel van buitenreclame is dat deze vorm van adverteren 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt weergegeven. Hierdoor zijn uw advertenties continu zichtbaar bij een breed publiek. Bovendien kiest u zelf op welke plekken uw campagnes weergegeven worden, waardoor u een specifieke doelgroep kunt bereiken. 

Herkenning en een blijvende indruk
Beslis op welke doelgroep u zich wilt richten en selecteer strategische plekken voor uw buitenreclame. Wilt u bijvoorbeeld veel studenten bereiken met uw advertenties? Dan zijn drukke plekken rondom het openbaar vervoer zeer geschikt. 

Krachtige strategie
De combinatie tussen online en offline advertenties blijkt hét geheim voor een krachtige marketingstrategie. Til daarom al uw marketingactiviteiten naar een volgend level en voeg buitenreclame toe aan uw marketingmix. Op die manier kunnen potentiële klanten niet meer om uw boodschap heen én zijn uw campagnes altijd en overal zichtbaar. 

Verschillende opties
Bovendien biedt buitenreclame ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan advertenties in abri’s, mupi’s en billboards. Zet al uw voorkeuren op een rij en ontdek welke vorm het meest geschikt is voor uw merk! 

Mogelijkheden out of home advertising Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt schouder aan schouder met Rotterdam en is met deze stad dan ook nauw verbonden. De gemeente is onderdeel van het samenwerkingsverband stadsregio Rotterdam én Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Met deze voor Nederland twee uitzonderlijk grote steden in de nabijheid is Capelle, met de snelwegen A20 en A16 als afbakening, een forensenstad bij uitstek. Weten welke advertentievormen er beschikbaar zijn in Capelle aan den IJssel? JCDecaux biedt verschillende opties aan. 

Abri adverteren Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel heeft zo’n 70.000 inwoners en is daarom een ideale locatie voor al uw abri advertenties! Bovendien is Capelle aan den IJssel onderdeel van het samenwerkingsverband stadsregio Rotterdam en metropoolregio Rotterdam-Den haag. De abri’s van JCDecaux zijn zichtbaar langs drukke verkeersaders en in bruisende voetgangersgebieden. Zo ziet u de abri’s langs de Kerklaan, bij metrostation Capelle Centrum en het daarnaast gelegen winkelcentrum De Koperwiek. 

Mupi adverteren Capelle aan den IJssel
Bovendien is JCDecaux vertegenwoordigd met mupi’s door heel Capelle aan den IJssel. Zo treft u de objecten aan langs de Capelseweg, de Slotlaan en de Abram van Rijckevorselweg, maar ook op het Slotplein en op de Reigerlaan.

Meer informatie over buitenreclame Capelle aan den IJssel


Heeft u nog aanvullende vragen over onze mogelijkheden of wilt u gericht advies ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met één van de specialisten van JCDecaux! We verdiepen ons graag in uw vraagstukken en geven een deskundig advies mee. Bent u er zeker van dat u wilt adverteren in Capelle aan den IJssel? Dan kunt u samen met onze accountmanager een locatiegericht of lokaal netwerk samenstellen. 

De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux zijn dusdanig gepositioneerd dat de affiches gegarandeerd in het oog springen van de inwoners van Capelle
Stijn Kuperus Account Manager