Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Busreclame Busreclame
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal Digitaal
  • Tramreclame Tramreclame

Buitenreclame Rotterdam

Volgens sommigen is het de enige echte metropool van Nederland. Rotterdam staat bol van de bedrijvigheid en dynamiek, en trekt daardoor veel jonge en kapitaalkrachtige mensen. 

Als adverteerder kun je in de stad uiteenlopende doelgroepen bereiken: young professionals die flaneren langs de Maas, winkelaars op de Lijnbaan of museumbezoekers bij het Boijmans van Beuningen.

Hiervoor biedt JCDecaux verschillende mediatypen. Onze digitale en analoge reclame-objecten door de hele stad, bereiken iedere dag een groot publiek. Tegelijkertijd bieden ze de mogelijkheid om locatiegericht campagne te voeren. 

In metrostation Beurs helpen wij adverteerders aan 360 graden zichtbaarheid met ‘station domination’: alle muren en reclamevakken worden dan gebruikt voor dezelfde campagne. In de bussen van RET kun je met A3-posters adverteren. En voor wie iets meer ruimte nodig heeft, biedt JCDecaux speciale bestickerde trams die de hele stad doorkruisen. 

Uiteraard helpen we u graag bij het kiezen van het beste medium, om zo uw naamsbekendheid in de stad te vergroten. 

Adverteren in Rotterdam met impact

Buitenreclame is op ieder moment van de dag zichtbaar, creëert een blijvende indruk bij potentiële klanten en is daarnaast in verschillende vormen mogelijk. Ontdek de impact van buitenreclame en kies een vorm die bij u past.

De voordelen van buitenreclame in Rotterdam

Benieuwd of offline adverteren voor u het verschil kan maken? Bekijk hieronder alle voordelen.

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Buitenreclame is altijd zichtbaar en valt daardoor voortdurend op. In tegenstelling tot online reclame bereikt u gegarandeerd op ieder moment een potentiële groep klanten. Bovendien is buitenreclame perfect om te combineren met andere vormen van adverteren.

Herkenning en een blijvende indruk
Met de juiste plek voor uw buitenreclame maakt u gegarandeerd impact. Kies een strategische plek in de stad die de meeste kansen voor u biedt. Denk hierbij aan drukke winkelstraten of snelwegen. Op deze manier zorgt u voor herkenning en een blijvende indruk bij uw doelgroep. 

Krachtige strategie
Out-of-home is ook gemakkelijk te combineren met online advertenties. Zo maakt u uw marketingstrategie nog krachtiger, en weet u zeker dat u op ieder moment in top of mind bent bij potentiële klanten.  

Verschillende opties
Met offline adverteren heeft u veel verschillende mogelijkheden. Bij JCDecaux bieden we per stad een groot aantal vormen van out of home adverteren. U heeft hierbij niet alleen de keuze uit de welbekende abri’s en mupi’s, maar ook uit billboards langs drukke snelwegen of bestickering op trams en bussen.
 

Mogelijkheden out of home advertising Rotterdam.

Nieuwsgierig welke vorm van buitenreclame het meest geschikt is voor uw situatie? JCDecaux voorziet u graag van een passend advies. Ontdek de unieke mogelijkheden van Rotterdam. 

Digitale buitenreclame Rotterdam
In Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden voor digitale buitenreclame. Zo heeft u de keuze uit abri’s en mupi’s die door de gehele stad te vinden zijn. In de Coolsingel en de Lijnbaan trekt u met uw advertenties direct de aandacht van het winkelend publiek. Ook bij veel metrostations zoals op Zuidplein, Delfshaven, Beurs en centraal station is het mogelijk om uw digitale buitenreclame te plaatsen. Dagelijks maken zo’n 300.000 mensen gebruik van het metronetwerk van Rotterdam. Dit maakt metrostations dé plek voor al uw buitenreclame.

Vervoersreclame in tram en bus Rotterdam
U heeft ook de mogelijkheid om uw offline advertentie op te laten vallen in en op trams en bussen. Zo kunt u trams en bussen op een hoogwaardige manier laten bestickeren. Onze Rotterdamse Total View Trams rijden dagelijks langs verschillende lijnen waardoor de zichtbaarheid van uw merk in rap tempo vergroot wordt. 

Bovendien heeft u naast het bestickeren van trams en bussen, ook de mogelijkheid om A3-panelen te laten plaatsen. Deze panelen zijn een zeer goede aanvulling van de bestickerde reclame op de tram of bus. Tram- of busreclame bij JCDecaux kunt u boeken voor campagneperiodes tot vier weken lang.
 

Meer informatie over adverteren in Rotterdam

Wilt u meer weten over de reclamemogelijkheden in Rotterdam of heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons weten! 

Onze accountmanagers verdiepen zich graag in uw situatie en voorzien u van het allerbeste advies. Liever meteen een lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Accountmanager via onderstaand adres. 

Bereik een groot, gevarieerd en internationaal publiek met de Mupi’s en digitale schermen in deze metropool
Isabelle Smit Accountmanager