Menu Schade melden
Wat doe jij tijdens het wachten op de tram? Bij de tramhalte voor Magna Plaza kunnen cadeautjes worden gekocht! Vanuit de Abri voor America Today konden voorbijgangers 24 uur per dag gemakkelijk hun laatste aankopen doen, dit is de allereerste 24/7 cadeauwinkel in Nederland.
Het komt weleens voor dat er nog op het laatste moment kerstinkopen gedaan moeten worden. Dit jaar is er geen man overboord als je het weer te lang uitgesteld hebt. America Today komt namelijk tot en met 27 december met een ‘one-stop gift shop’ op straat! Zelfs op eerste en tweede kerstdag kan je bij deze contactloos-betaal-Abri nog slagen. 

America Today wilt met deze Abri consumenten die overdag te druk zijn tegemoet komen om nog op het laatste moment een kleinigheidje te kopen. De consumenten kunnen kiezen uit zes verschillende items en er is zelfs gedacht aan mannen en vrouwen. Sokken, een mok en boxershorts zijn natuurlijk altijd goed. Je hoeft niet bang te zijn om de tram te missen, de betaling is contactloos zodat jij zo snel mogelijk het last-minute kerstcadeautje in handen hebt. Die overigens ook al mooi ingepakt is!
 
Deze campagne is helemaal gebouwd rondom de verschillende producten die America Today in zijn winkel aanbiedt en die perfect zijn om cadeau te geven. Serina Leijting Woordvoerder van Hammerfest

Op 12 december opende America Today deze bijzondere ‘Give Shop-Abri’ aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Bij deze shop kunnen voorbijgangers twee weken lang 24/7 cadeaus kopen die symbool staan voor een ervaring en een gedachte. Een cadeau waarmee bijvoorbeeld nieuwe herinneringen mee gemaakt kan worden in 2019 is de beerpong set. De prijzen van de producten liggen onder de vijftien euro, zodat deze toegankelijk blijven. 
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #tramreclame