Menu Schade melden
Heb jij er al eentje gespot? Deze december rijden er maar liefst drie prachtige kersttrams rond in Amsterdam en Rotterdam. Reizen met het openbaar vervoer was nog nooit zo gezellig en daar hebben we onze klanten Skyradio, Netflix en Albert Heijn voor te danken. 
Vorig jaar hebben we ‘m gemist, maar dit jaar zet Skyradio opnieuw de speciale kersttrams in, ter promotie van “The Christmas Station”. De twee trams rijden in Amsterdam en Rotterdam. Met een kerstmuts van 2,5 bij 2 meter groot en wel 6300 kerstlampjes zijn ze niet te missen. Eenmaal in de tram gaat het kerstfeest door, hier geniet iedereen van de beste kersthits van The Christmas Station. 

André Hazes en de Kerstman reizen mee

Om heel Amsterdam en Rotterdam het kerstgevoel te bezorgen met de kersttrams, wordt er iedere dag een andere route gereden. En om een handje vol reizigers een éxtra kerstgevoel te bezorgen, deelde André Hazes samen met de Kerstman zijn nieuwe kerst-cd en kerstmutsen uit in de kersttram in Amsterdam. Niet alleen reizigers werden verrast, ook André werd overdonderd. De Kerstman beloonde hem namelijk een multi-platina plaat!

Boodschappen doen in kerststijl

De grootste Nederlandse keten van supermarkten, Albert Heijn, zorgt niet alleen voor een prachtige Total View kersttram in de stad, ook zijn Abri’s voorzien van een fijne Kerstsfeer. Wachtenden op de tram krijgen een vrolijke verrassing wanneer de tram aan komt rijden. De in kerststijl ontworpen Abri zet dan namelijk automatisch de kerstverlichting aan om de straat op te lichten. 
 

Waar het de Appie vorig jaar nog ging om een prachtige emotionele campagne, is dit jaar het roer omgeslagen. De Zaanse retailer introduceert de hele maand het motto ‘Omdat het december is.’ Dit jaar streven ze ernaar de hele decembermaand feestelijk te maken.

Inspiratie voor wanneer je thuiskomt

Heb je een abonnement op Netflix? Dan kan je genieten van een speciale Netflix Original: The Christmas Chronicles. Deze film is exclusief te zien op Netflix. Dit gaf de streamingdienst de reden een Total View Tram in te zetten om de film onder de aandacht te brengen middels Buitenreclame. In Rotterdam is deze speciale tram ook nog eens verlicht! Een schitterende verschijning, vooral in de avond. 

‘Driving home for Christmas’

Of je nu met de Netflix, Skyradio of Albert Heijn kersttram reist, dat je thuiskomt met een groter kerstgevoel is gegarandeerd. We hopen volgend jaar weer zulke prachtige kerstspecials neer te zetten. Samen verspreiden we de kerstvreugde op straat!

Published in Voor adverteerders, about #Total View Tram