Menu Schade melden
Bij JCDecaux streven we ernaar de leefbaarheid in steden te verhogen. Vooral in Nederland staan duizenden mensen regelmatig te schuilen voor wind en regen in onze Abri’s op straat, wachtend op de tram of de bus. En we doen nog veel meer!
 
Steeds verder breiden we ons assortiment uit met groene oplossingen. Zo plaatsten wij luchtkwaliteitssensoren op digitale panelen in Utrecht en een groen dak op een Abri in Breda. Een dak vol planten houdt regenwater vast, helpt de luchtkwaliteit verbeteren en zorgt voor biodiversiteit van planten en dieren. De Luchtradar Utrecht toonde live meetgegevens van de luchtkwaliteit aan voorbijgangers.

Nu zetten we een volgende stap. We introduceren ‘De Haag’ in Den Haag. “Living green walls” van wel 250 m2. Deze duurzame wanden vergroenen de nissen op de Utrechtsebaan en zorgen voor een flinke vermindering fijnstof in de lucht. Zo werken we mee aan een groener en gezonder leefklimaat rondom deze verkeersader, waar de verkeersdrukte de laatste jaren flink toegenomen is. De gemeente Den Haag wil graag per 2030 een klimaatneutrale stad zijn. Met deze actie willen we de duurzame initiatieven van de gemeente ondersteunen.

Voor de invulling van de reclamevlakken vroegen we een van onze belangrijkste partners: Justdiggit. Een samenwerking met Justdiggit in de gemeente ’s GRAVENhage, een betere match konden we niet wensen. Al jaren werken we zowel in Nederland als internationaal samen met deze non-profitorganisatie om bewustwording te creëren omtrent het klimaatherstel. 
 

Published in Voor adverteerders, about #Leefbaarheid, #Duurzaamheid