Menu Schade melden
Met een verrassende Abri onttrekt Rituals ov-reizigers even aan het drukke stadsleven. Midden in Amsterdam wanen voorbijgangers zich in een badhuis dat bekendstaat om zijn ontspannen hammam-behandelingen.
Sierlijke windlichten, koperen bankjes en een wand met mozaïektegeltjes: Rituals neemt Amsterdamse ov-reizigers met een Buitenreclame-Special even mee naar een oosters badhuis voor een ontspannen hammam-experience.
 
Rituals zet met de hammam-Abri de nieuwe producten uit de speciale ‘The Ritual of Hammam’-lijn in de spotlights. The Ritual of Hammam is geïnspireerd op een eeuwenoude reinigingstraditie en is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de hedendaagse behoefte om af en toe te ontsnappen aan het drukke bestaan en tijd voor jezelf te nemen. Met de producten uit deze lijn ervaren gebruikers thuis deze relaxende wellness-ceremonie.
 
Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen Rituals, Vizeum, Posterscope en JCDecaux en is tot en met 27 juni te zien in de Van Baerlestraat in Amsterdam, aan het Museumplein.
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate