Menu Schade melden
Al 25 jaar verlicht de sfeervolle kersttram van Sky Radio het straatbeeld van Amsterdam. Dit jaar werd de tram geopend door zanger Rolf Sanchez.
Sinds 1995 kunnen de reizigers in kerststijl de tram pakken in Amsterdam. Ook dit jaar rijdt deze sfeermaker weer rond. De gehele kerstperiode zal deze tram de kerstsfeer verspreiden door de Amsterdamse straten. Deze kersttraditie bestaat nu inmiddels al 25 jaar! Zanger en groot kerstliefhebber Rolf Sanchez verzorgde dit jaar de feestelijke opening. Met één druk op de knop ontstak hij de kerstlampjes en activeerde hij de beste kersthits van The Christmas Station in de tram.
 
Ik voel me vereerd dat ik de Sky Radio kersttram mag openen. Het is geweldig dat ook in deze bijzondere tijd de kersttram van The Christmas Station er is om reizigers het ultieme kerstgevoel te geven, want juist nu is dat extra belangrijk! Rolf Sanchez Zanger
Deze speciale Sky Radio kersttram is geheel volgens traditie voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter en meer dan 6000 kerstlampjes. Binnen klinken non-stop de beste kersthits van The Christmas Station waardoor de reizigers helemaal in de kerststemming worden gebracht. De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.
 
 

Published in Voor adverteerders, about #Leefbaarheid, #Total View Tram, #tramreclame, #Special